God morgon! Förlåt för att ni idag får gamla bilder från en tidigare frukost men jag provade ta bild på mina mackor idag och det såg så otroligt fult ut, haha. Jag har fortfarande noll aptit vilket gör att jag lever på rostmackor för tillfället, inte så foto-vänligt tyvärr. Men vad gör det när jag har bilder från tidigare frukostar som ser gott ut? Jag kan ju köra receptet här igen för er som inte minns det! Dom här sconesen bakar jag ofta och dom går supersnabbt och är underbart goda. Allt du behöver är: 4 dl vetemjöl, 2 dl mjölk, 50 gram smör, 2 tsk bakpulver och lite salt. Du gör: Blanda vetemjöl, bakpulver och salt i en bunke. Häll i smör och mjölk och blanda ihop snabbt till en kladdig deg. Gör två stora, eller flera små, bullar och lägg på en plåt. Grädda mitt i ugnen på 250 grader i ca 10-12 minuter. Enkelt och sjukt gott! Nu ska jag ta en dusch och sen skriva ihop veckans uppdatering av graviditeten som kommer upp senare idag. I eftermiddag ska vi också till barnmorskan igen och kolla hur "V" mår. Sjukt att det redan är 4 veckor sedan jag var där, det känns typ som igår. Tiden springer förbi. Ni får en uppdatering om barnmorskebesöket i kväll! PUSS <3 //Good morning! I´m sorry for the old pictures from an earlier brakfast but I tried to take pictures of my sandwiches today and it looked really ugly, haha. I still have zero appetite which makes me only want to eat toasted bread these days, unfortinantly not that picture-friendly. But that doesn´t matter since I have a lot of pictures of other breakfasts that looks good! I can give you the recipe of these scones again for you who doesn´t remember it! These scones are really easy to make and tastes amazing. Everything you need is: 4 dl flour, 2 dl milk, 50 grams of butter, 2 tsk baking powder and some salt. You do: Mix the flour, baking powder and the salt in a bowl. Put in the butter and milk and mix it all together fast and make a sticky dough. Make two big, or several small, buns and put them on a plate. Bake in the middle of the own on 250 degrees for about 10-12 minutes. Simple and incredibly delicious! Now I´m going to take a shower and then write down the weekly update of the pregnancy for you that I will post later today. In the afternoon we are also going to the midwife to see how "V" is doing. It´s so sick that it already was 4 weeks since I was there, it feels like it was yesterday. Time just flies. I will give you an update about the visit later tonight. XOXO <3