Pasta carbonara a la Jens <3 God morgon! Jag har gelt glömt att dela pasta-recepten med er som vi gjorde i Spanien. Vi gorde ju en galen halloumi stroganoff, men den tog jag tyvärr inte bild på (minns heller inte hur vi gjorde) men denna kommer jag ihåg. Vi brukar nämligen göra denna rätt ofta hemma också. Det är vår egen version av pasta carbonara. Här kommer receptet. Du behöver - Pasta, bacon, creme fraiche, oatly matlagningsgrädde (eller vanlig matlagningsgrädde), oxfond, vitlök, lök, peppar och salt. Du gör - Skiva upp bacon och stek. Ta bort från plattan och lägg på hushållspapper. Stek lök och vitlök, tillsätt creme fraiche och matlagningsgrädde, oxfond, peppar och salt efter smak. Lägg i bacon igen. Koka pasta ca 1 min kortare än vad som står på paketet och häll av vattnet och lägg sedan ner i såsen. Klart. //Good morning! I've totally forgotten to share the pasta recipe with you that we made in Spain. We did a really tasty halloumi stroganoff, but I didn't take any pictures of it (and don't even remember how we made it) but this one I remember. We often do this at home too. It's our own version of pasta carbonara. Here is the recipe. You need - Pasta, bacon, creme fraiche, oatly cream (or regular cream), beef stock, garlic, onion, pepper and salt. You do - Slice up the bacon and fry it. Take it away from the stove and put the bacon on a piece of paper. Fry the onion and garlic, ad the creme fraiche and cream, beef stock, pepper and salt after taste. Put back the bacon. Boil the pasta one minute shorter than it says on the package and then pour out the water and then put the pasta in the sauce. Done. Detta är verkligen så enkelt, går snabbt och smakar så galet gott. Man kan också ha lite ost på toppen (jag gillar dock inte det men vet att många gör). Jag har tyvärr inga mängder men man får köra efter smak, och beroende på hur många som ska ha. Ni får testa er fram. Hoppas att ni gillar det. Nu ska jag jobba i vanlig ordning. Hörs senare. PUSS <3 //This is really so simple, fast and tastes so amazing. You can also put some cheese on the top (although I don't like that but I know many people do). Unfortunately I don't have any measurements but you can taste it as you do it and you'll feel whats best for you, and depending on how many people you cook for. You need to try it. I hope you'll like it. Now I'm going to work, like always. Talk later. XOXO <3