Bord - MIO // Vase - Klong // Marble tray - Lagerhaus Hej! Jag fick ett bud hem igår med massor av mörk-choklad så blev lite sugen på att testa att baka någonting med det idag. Jag ville göra någonting snabbt och enkelt och hittade då detta recept på Editas blogg. Vet ni hur gott detta var? Magi. Du behöver - Dadlar, nötsmör, choklad och flingsalt. Du gör - Kärna ur dadlarna, lägg i valfritt nötsmör (jag tog cashew-smör), choklad och lite flingsalt. Förvara i kylen, dom är godast lite kalla. //Hi! I got a bid sent to me yesterday with a lot of dark-chocolate in it so I really wanted to try to make something out of it today. I wanted to make something quick and easy and then I found this recipe on Editas blog. Do you understand how tasty this was? Magic. You need - Dates, nut butter, chocolate and sea salt. You do - Core out the dates, put in the nut butter of your choice (I had cashew nut butter), chocolate and some sea salt. Keep in the fridge, they taste much better when they are a bit cold. Ni måste testa detta. Det tar typ en sekund att göra och är så gott. Bästa godiset. Så lycklig över att kunna äta cashew-nötter, dom enda nötterna som jag tål. Jag kan ju bara tänka mig hur dessa skulle smaka med jordnötssmör (vilket jag har hört är den godaste nöten, hehe). Testa! Nu ska jag och barnen mysa i soffan innan dom ska sova. Ha en underbar kväll, PUSS <3 //You need to try these. It takes like one second to do them and it's so tasty. The best candy. So happy that I can eat cashew nuts, the only nuts I'm not allergic to. I can only imagine how these would taste like with penut-butter (I've heard thats the tastiest nut, hehe). Try it! Now me and the kids are going to cuddle in the couch before they are going to sleep. Have a wonderful night, XOXO <3