Table & vase - Mio God morgon! Här kommer receptet på brödet jag skrev om igår. Det är en kompis till mig som jag fått det av för flera flera år sedan och både jag och Janni är helt hooked på den här. Jag minns att vi bakade det varje söndag när vi bodde hos pappa tillsammans. Helt galet. Här kommer det. Du behöver - 5 dl vetemjöl, 2 dl grahamsmjöl, 3 dl rågsikt, 2 1/2 dl rågkross, 1 dl vetekli, 1 tsk salt, 4 tsk bikarbonat, 1 liter fil/yoghurt och 2 dl mörk sirap. Du gör - Blanda alla torra ingredienser först, tillsätt fil/yoghurt och sirap. Blanda ihop och lägg ut i 2 brödformar. In i ugnen på 175 grader i 1 timme och 40 minuter. //Good morning! Here are the recipe that I wrote about yesterday. It's a friend of mine who gave me the recipe several years ago and both me and Janni are totally hooked on this. I remember that we baked this every Sunday when we were living at my dads place together. Totally crazy. Here it is. You need - 5 dl of flour, 2 dl of graham flour, 3 dl of sifted rye, 2 1/2 dl of crushed rye, 1 dl of wheat bran, 1 tea spoon of salt, 4 tea spoons of bicarbonate, 1 liter of sour cream/yoghurt and 2 dl of dark syrup. You do - Mix all the dry ingredients, add the sour cream/yoghurt and the syrup. Mix it and put in two bread tins. Put in the oven on 175 degrees for 1 hour and 40 minutes. Det är verkligen saftigt och magiskt gott detta. Ni måste testa. Väldigt enkelt också. En sats räcker till två limpor, vilket räcker ungefär en vecka för oss här hemma så nu ska jag baka detta en gång i veckan. Barnen älskar brödet också. Prova och skriv sen vad ni tycker. Man kan också lägga i lite torkad frukt om man gillar det. Jag gjorde en med aprikoser och sedan en vanlig. Jens gillar nämligen inte frukt i brödet, hehe. Nu ska vi spela in podd. Vi lyckades inte synka ihop igår så det fick bli idag i stället. Jannis kompis Madde, som kör pilates med henne, är nere i Marbella nu så vi tänkte låta henne gästa podden. Prata lite hälsa och träning, tips för enkla förändringar i vardagen osv. Spännande va? Ha en underbar tisdag, PUSS <3 //It's really so juicy and tastes magical. You need to try it. It's also very simple. One batch is two loafs, which lasts for about a week for us so now I'm going to make this ones a week. The kids also loves the bread. Try it and then tell me what you think. You can also add some dried fruits in it if you like. I did one with apricots and then one regular. Jens doesn't like fruit in the bread so that's why, hehe. Now we're going to record the podcast. We didn't manage to do it yesterday so we're going to do it today instead. Jannis friend Madde, who does the pilates workouts with her, is in Marbella now so we're going to have her in the podcast. Talk about health and workout, some tips to easy change your everyday life etc. Exciting huh? Have a wonderful Thursday, XOXO <3