Mornings at our place <3 God morgon! Alltså detta ställe, det är magi. Jag njuter så mycket av att bo här just nu. Jag kommer säkert känna annorlunda sen när det blir vinter (eller kanske inte?) men just nu är det det bästa beslutet vi tagit. Fantastiskt. I söndags tog vi en promenad hela ligan och sen bakade Janni bröd till frukost. Alltså detta bröd blev så galet gott och var så otroligt enkelt. Jag ska dela recept här. //Good morning! This place, it's magic. I enjoy living here so much right now. I think I'm going to feel differently later when it's winter (or maybe not) but right now it's the best decision we've ever taken. Amazing. This Sunday we took a walk the whole crew and then Janni made bread for breakfast. This bread turned out so crazy good and was so simple to do. I'm going to share the recipe here. Du behöver - 5 dl mjöl, 1 msk bakpulver, 1/4 msk salt, 2,5 dl vatten och 2 matskedar sirap. Du gör - Sätt ugnen på 200 grader, blanda mjöl, bakpulver och salt. Tillsätt vatten och sirap. Forma små bullar och sätt in i ugnen i ca 12-15 minuter. Det var verkligen så enkelt så dessa kommer vi göra igen. Smakar typ som scones men enklare. Tips. Nu ska vi in till stan. Uppdaterar i morgon vad läkaren säger på Nordiska Kliniken. Så spännande. PUSS <3 //You need - 5 dl flour, 1 tablespoon of baking powder, 1/4 table spoon of salt, 2,5 dl of water and 2 tablespoons of syrup. You do - Put the oven on 200 degrees, mix flour, baking powder and salt. Add the water and syrup. Make small buns and put in the oven for about 12-15 minutes. These were really so simple to do so we're def going to do these again. They almost taste like scones but simpler. Tips. Now we're going in to town. I'll update you tomorrow about what the doctor says at Nordiska Kliniken. So excited. XOXO <3